Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurban satış ve kesim alanları açıklandı

Kuşadası Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi 4 farklı noktada kurbanlık satışı yapıldığını açıkladı. Sağlık kontrolleri Zabıta Müdürlüğü tarafından denetlenirken, alanlar belirli aralıklarla dezenfekte ediliyor. Kesim hizmeti ise Kuştur Mevkii Deve Güreşi Alanı ve Güzelçamlı Milli Park Caddesi'nde sunulacak. Büyükbaş hayvan kesimi 2 bin lira, küçükbaş ise 1000 lira.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 10:43
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Kurban satış ve kesim alanları açıklandı

Kuşadası Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satışının 4 farklı noktada yapıldığını açıkladı. Açıklamaya göre Kuşadası Kuştur Mevkii Deve Güreşi Arenası, Davutlar Futbol Sahası arkası, Kirazlı Mahalle Meydanı ve Güzelçamlı Milli Park Caddesi üzerinde bulunan alana kurulan kurban satış noktalarında, sağlık raporları denetimi ve sağlık kontrolleri Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Satış alanları Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince belirli aralıklarla dezenfekte ediliyor.

KÜÇÜKBAŞ BİN LİRA

Kuşadası, Davutlar, Kirazlı ve Güzelçamlı’da kurban satış ve kesim alanlarını belirleyen Kuşadası Belediyesi tarafından, bayramın birinci ve ikinci günü Kuştur Mevkii Deve Güreşi Arenası ve Güzelçamlı Milli Park Caddesi üzerinde bulunan alanda küçükbaş hayvan kesim hizmeti verilecek. Kirazlı Mahalle meydanında ve Davutlar Futbol Sahası arkasında bulunan alanlarda ise bayramın ilk iki günü hem küçükbaş hem de büyükbaş hayvanların kesimi gerçekleştirilecek. Büyükbaş hayvanların kesimini 2 bin lira, küçükbaş hayvanların kesimini ise 1000 lira bedelle yaptırılacak.  

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.