Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetin; Kurban derilerinizi THK’ya bağışlayın

Türk Hava Kurumu (THK) Kuşadası Şube Başkanı Tamer Çetin, vatandaşlardan kesecekleri kurbanların derilerini THK’ya bağışlamaları çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 17:47
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Çetin; Kurban derilerinizi THK’ya bağışlayın

Kurban Bayramı öncesinde kurban derilerinin THK'ya bağışlanması çağrısında bulunan Kuşadası THK Şube Başkanı Tamer Çetin, belediyelerin belirlediği kurban kesim alanlarında THK görevlilerinin bulunacağını ve derilerin burada toplanabileceğini belirtti. Derilerin bozulmaması için tuzlanıp katlanmasının önemini hatırlatan Çetin, deri toplama çalışmalarının tasarruf tedbirlerine takıldığını da söyledi,

THK' YA BAĞIŞ YAPIN

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da THK'nın kurban derilerini toplayacağını belirten Çetin, "Bu sene tasarruf tedbirleri nedeniyle resmi kurumlardan ve belediyelerden yeterince destek alamadık. Araç ve personel desteği olmadığından, kapı kapı dolaşıp derileri toplayamayacağız. Bu nedenle kurban derilerinizi belediyelerin kesim yerlerine götürmenizi rica ediyorum. Kesim yerlerinde THK ekipleri hazır olacak ve deriler makbuz karşılığında teslim alınacak. Sıcak hava nedeniyle derilerin çabuk bozulduğunu unutmayın, bu yüzden tuzlama ve katlama çok önemlidedir” dedi.

BAĞIŞLAR ÖĞRENCİLERE EĞİTİM OLARAK DÖNECEK

THK Kuşadası Şube Başkanı Çetin, kurban derilerinin ve nakdi bağışların, THK üniversitesi'nde binlerce öğrencinin havacılık sektöründe eğitim almasına, ambulans helikopterlerin ve orman yangınlarında kullanılan uçakların finansmanına katkı sağladığını belirtti. "THK Kuşadası Şubesi ve Genel Merkez olarak bu konuda çok titiz davranıyoruz. Her kuruşun doğru yerde kullanıldığından emin olun.Halkımızdan destek bekliyoruz. Kurban derilerinizin nereye gittiği çok önemli, lütfen derilerinizi makbuz karşılığında THK’ya bağışlayın" şeklinde konuştu.

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.