Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akdoğan:Sezona özlenen tablo ile başladık

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; "2024 yaz sezonuna özlem duyulan bir tablo ile yüzümüz gülerek başladık” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 09:46
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Akdoğan:Sezona özlenen tablo ile başladık

Kurban bayramı tatilinin 9 gün olması ve okulların da kapanmasıyla birlikte gerçek anlamda sezona giriş yapıldığını söyleyen Akdoğan; bayram tatilinin uzun olmasının özellikle yerli turisti ilçemize yönlendirdiğini ve neredeyse yüzde yüz doluluk oranının yakalanmasını beklediklerini söyledi.

Kuşadası’nın hem dinlemeye, hem eğlenmeye gelenleri farklı seçeneklerle karşıladığını sözlerine ekleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; bulunduğumuz lokasyon ile yerli ve yabancı turistlerin her zaman gözbebeği olan ilçemizde, bu sezon da doğal ve kültürel güzelliklerimiz ile birlikte, çarşılarımız, restoranlarımız ve eğlence hayatımız ile misafirlerimizi ağırlamaya hazırız. Kruvaziyer turizminde de lider olan ilçemizde gemi rezervasyonları çok iyi gidiyor ve bundan sonra daha da iyi gitmesini beklediğimiz limanımızda rekor sayılara ulaşmayı hedefliyoruz. Dedi.

“Bayramda ve tüm sezon boyunca tatilcilerimizi Kuşadası’na bekliyoruz” sözleriyle açıklamasını sürdüren Akdoğan, herkesin sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesi temennilerinde bulundu.

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.