Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Skandalların sarstığı Kuşadası Spor Kulübü yeni başkanını seçti

Bir süredir skandallar, telefon kayıtları, satış pazarlıkları ile sarsılan Kuşadası Spor’un bu gün yapılan Olağanüstü Genel Kurulunda yeni başkan ve yönetimi belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2024 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2024 18:29
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Skandalların sarstığı Kuşadası Spor Kulübü yeni başkanını seçti

Kuşadası Spor Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni başkan ve yönetimimi seçildi. Bu güne kadar başkanlığı yürüten Ferdi Zenginoğlu aday olmazken, İsmet Türker ve listesi seçime girdi. Başkanlıktan çekilen Ferdi Zenginoğlu, helallik isterken, yeni seçilen başkan İsmet Türker yaptığı konuşmada, “Futbol artık dünyada en fazla izlenen spor dalı haline geldi. Kuşadası Spor kente spor anlamında hizmet veren çok değerli bir kulüp.90 yıldır bu kulübe hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Bundan önceki dönemde de Ferdi Zenginoğlu ile beraber yönetimde görev yaptık. Kulübümüzün menfaatleri için çalıştık. Bundan sonra ki görevimiz de çağdaş ve laik devletimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün,  'Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim'dediği gençleri yetiştirmek olacaktır.Bundan hiçbirinizin kuşkusu olmasın' dedi.

SKANDALLAR OLAĞAN ÜSTÜ KONGREYİ GETİRDİ

Geçtiğimiz günlerde kulübün satışı ile ilgilenen bir iş adamı ile spor kulübü yöneticileri arasında yaşanan ihtilaf ve karşılıklı suçlamalar üzerine telefon ses kayıtları sosyal medyada paylaşılmış, büyük tartışmalar yaratmıştı. Belediye Başkanı Ömer Günel ile Kulüp avukatının 10 milyon gayri resmi para talep ettiğinin iddia edildiği tapeler sonrası Ferdi Zenginoğlu başkanlığı bırakmak zorunda kalmıştı.

YENİ YÖNETİM ŞÖYLE

Kuşadası Spor Kulübü Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU ASİL

İsmet Türker, Özlem Ünver, Ferdi Göğçe, Kadri Çelik, Fırak Akkuş, Kudret Duru, Ali Kaya, Barış Şalbaş, Ufuk Öğren, Ömer İzci, Yılmaz Tektaş.

DENETLEME KURULU ASİL

Bülent İlbahar, Ufuk Gezeroğlu, Ebru Karamürsel

ASKF DELEGE ASIL

İsmet Türker, Kadri Çelik, Kudret Duru

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.