Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray’ın ‘Şampiyonluk’ kupası Kuşadası’nda

Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği, Galatasaray’ın 24.’ncü Şampiyonluk gecesinde, şampiyonluk kupası da sergilendi.  

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 12:35
Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi
Galatasaray’ın ‘Şampiyonluk’ kupası Kuşadası’nda

Kuşadası’nda bir işletmede düzenlenen ve sarı kırmızılı taraftarlar için özel olarak getirilen şampiyonluk kupasının da sergilendiği geceye Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Bora Bahçetepe, Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Barış Şalbaş, dernek yöneticileri, üyeler ve kalabalık bir taraftar topluluğu katıldı.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Bora Bahçetepe, yaptığı konuşmaya “Galatasaray Spor Kulübü çok büyük bir camiadır” ifadeleriyle başladı.  Şampiyonluğun çok zor bir mücadelenin ardından geldiğini anlatan Bahçetepe, ‘ “Gerçekten müthiş bir emek var bu şampiyonluğun arkasında. Kayseri deplasmanı ile başlayan serüven Konya deplasmanı ile sona erdi. Çok zorlu bir süreçten geçtik. Biliyorsunuz, karşımızda çok güçlü rakiplerimiz vardı. Rakiplerimizin gücü sahadaki futbolcularından kaynaklanmıyor, dışarıdaki güçlerinden kaynaklanıyor” dedi.

Şampiyonluk gecesinde konuşan, Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Barış Şalbaş ise bir şampiyonluk sonunda daha yine Kuşadası’nda buluşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Bu güzel şampiyonluğun kutlamasını Kuşadası’nda yapmak büyük bir ayrıcalık. Ortak sevdamız Galatasaray’ımızın kazandığı her kupa, her şampiyonluk bizler için çok değerlidir. Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak bu önemli şampiyonluğun en önemli simgesi olan 24. şampiyonluk kupamızı sizlerle buluşturmaktan da son derece mutlu ve gururluyuz. Şampiyonluğumuzda emeği geçen ve kupamızın Kuşadası’na gelmesinde rol oynayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz’

 dedi.

Kaynak: Adanın Sesi Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google.com, pub-4400075568548996, DIRECT, f08c47fec0942fa0
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.