MHP de kongre yaklaşıyor

Adaylık için ismi geçen Mehmet Şenol, bir süre önce ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan Aydemir Durmuş u desteklediğini belirterek çekildi. Cemal Sarı adaylığını açıklayan ikinci isim oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
adaninsesi.com

         MHP Kuşadası Kongresinin yapılacağı 10 Mart öncesi hareketli günler yaşanıyor. Bir süre önce İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Aydemir Durmuş’tan sonra Cemal sarı’da adaylığını açıkladı. Daha önce isimi adaylık için gündeme gelen Mehmet Şenol ise bir açıklama yaparak Aydemir Durmuş lehine adaylıktan çekildiğini ve Durmuş’u destekleyeceğini söyledi.

                        Mehmet Şenol “Aydemir Durmuş’u destekliyorum”

            MHP İlçe Başkanlığı için ismi geçen Mehmet Şenol bir sürpriz yaparak Aydemir Durmuş lehine adaylıktan çekildi. El yazısıyla yazdığı bir basın açıklamasını basın mensuplarına ulaştıran Mehmet Şenol, “MHP’nin sayın üyeleri, saygıdeğer dava arkadaşlarım. 10 Mart 2012 günü yapılacak olan olağan ilçe kongremizde başkan adaylığından işlerimin yoğunluğu ve sağlık nedenlerim ile çekilme kararı aldım. Ben ve ekip arkadaşlarım, Ülkü Ocakları’nda birlikte çalıştığımız Aydemir Durmuş kardeşimizi destekleme kararı aldık. MHP Kuşadası Teşkilatının bir neferi olarak hizmetlerime bu süreçten sonra aynı şevk ve heyecanla devam edeceğimi belirtirim”diyerek tüm ülküdaşlarını kongrede “Kırmızı” renkli oy pusulasına oy vermeye çağırdı.

                        Aydemir Durmuş “Daha da  güçlendik”

            Bir süre önce İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayarak, ekibiyle çalışmalarını başlatan Aydemir Durmuş, Mehmet Şenol’un kendisi lehine çekilmesini “daha da güçlendik” diye yorumladı. Adaylık arzusunu Ankara’ya giderek bizzat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye aktardığını, Bahçeli’nin kendisine “Kuşadası Belediyesinin anahtarını istiyorum” dediğini söyleyen Durmuş;”Genel Başkanımızın verdiği güç ve moral ile çalışmalarımızı başlattık. Mehmet Şenol bizim teşkilatımızın çok değerli bir üyesi ve Ülkü Ocakları’nda beraber çalıştığımız bir ülküdaşımızdır. Teşkilatımıza verdiği hizmet takdire şayandır. Kendisinin bizimle birlikte hareket etmesi, desteğini açıklaması davamız açısından büyük bir hizmettir. Kendisini daha önceki açıklamalarımızda kıracak, üzecek sözlerimiz varsa kendisinden ve kamuoyundan özür dileriz”diyerek 10 Mart’ta tüm Kuşadalıları MHP şölenine davet etti.

                        Cemal Sarı adaylığını açıkladı

            MHP İlçe Başkanlığı için Cemal Sarı’da adaylığını açıkladı. Partisinin  hak ettiği iktidar yürüyüşüne Kuşadası’ndan destek vermek istediklerini belirten Sarı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:” Kuşadası Milliyetçi Hareket Partisi’nin büyümesinde katkısı olmuş, gerek parti tabanımızda gerekse Kuşadası’nın sosyal hayatında kendisine yer edinmiş ülküdaşlarımızla birlikte, 10 Mart 2012 tarihinde yapılacak olan Olağan Kongre’de aday olmaya karar verdik.Yönetim anlayışım, “ben” merkezli değil “biz” merkezlidir. Onun için istişareye çok önem veren birisiyim. Bu kararı alırken de, yola çıktığım ülküdaşlarımın ve teşkilat mensuplarımızın düşüncelerini dinleyerek bu süreci şekillendirmeye gayret ettik. Kuşadası’nda hedefimiz MHP’yi zirveye taşımaktır. “