Kuşadası Yeni Yıla eğlenerek girecek

Ünlü otellerin tümü yılbaşı balosu yapıyor

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
adaninsesi.com

         Kuşadası’nın yıldızlı tesislerinin tümü yeni yıl için hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz yıllarda baloları yerel sanatçılar ve animasyon gruplarıyla yapan turistik tesisler,  bu yıl ünlü sanatçılarla anlaştı. Yeni yılın karşılanacağı 31 Aralık gecesi düzenlenecek balolarda Kutsi, Fedon, Aldo ve Ziynet Sali  hayranlarıyla buluşacak. Müşterileri için iki gecelik  paket programlar hazırlayan turistik tesislerde gala dahil fiyatlar 200 liradan başlıyor. Pine Bay Holiday Resort otelde galada Aldo sahne alacak, 2 gecelik konaklama ve gala 280 TL, Sürmeli Efes otelinde Kutsi sahne alacak, fiyatları gecelik 200 TL’den başlıyor. Fantasia De Luxe otelde balo ve her şey dahil 380 TL, Korumar otelde Fedon sahne alacak 2 gece konaklama ile birlikte misafirler 200 ile 325 lira ödeyecek.Alkoçlar Adakule otelde kalanlar yılbaşını iki balo ile karşılayacak. Ziynet Sali 1 Ocak gecesi sahne alacak, fiyatları ise 230 ile 375 lira arasında değişecek.

            Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası yürütme kurulu başkanı Bülent İlbahar, yeni yıla mutlu ve huzurlu girmek isteyen herkesi Kuşadası’na davet ederek “Kuşadası yeni yıl ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı. Turistik tesislerimizde muhteşem balolar, Eğlenceler var. Konuklarımızın Kuşadası’ndan mutlu ayrılmaları ve yeni bir yıla keyifli girmeleri için hazırlıklarımız tamam”dedi.

            Bu arada Kuşadası’nın dünyaca ünlü barlar sokağı da yeni yıl için hazırlıklarını tamamladı. Otellerde düzenlenecek balolar sonrası sabahın ilk saatlerine kadar hizmet verecek barların yanı sıra, bazı barlar ise alternatif yıl başı baloları düzenleyecek.