Bunun adı DEMOKRASİ (!)

Atasoy ailesi Türkiye de sürekli tartışma konusu olan Demokrasiyi tam anlamıyla uyguluyor. Koca Kamber Atasoy CHP den,karısı Nezaket Atasoy AKP den aday adayı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
adaninsesi.com

              Kuşadası’nın iş ve cemiyet hayatında yakından tanıdığı Atasoy ailesi örnek (!) bir demokrasi örneği sergiledi. Bir dönem CHP il başkan yardımcılığı yapmasına karşın, geçtiğimiz  yerel seçimlerde partisinden istifa ederek AKP’yi desteklediği gözlenen İnşaat Mühendisi, Müteahhit Kamber Atasoy tekrar dönüş yaptığı CHP’den milletvekili aday adaylığını açıkladı.  İzmir’de  hayır derneklerinde aktif rol oynayan eşi Nezaket Atasoy’un  ise  AKP’nin aday adayı olduğu İzmir Basınında yer aldı. Atasoy çiftini bu medeni cesaretlerinden dolayı kutlayan Kuşadalı CHP’liler “bu durum her ne kadar demokrasi olarak adlandırılsa da  pek alışkın olmadığımız bir tablo. Kafamıza bir çok soru takılmıyor değil. Örneğin karı koca bir birilerinin kampanyalarına hiç katılmayacak mı?. Nezaket hanım Kuşadası’na geldiğinde kocasıyla, ya da tam tersi, Kamber bey İzmir’e karısını desteklemeye gittiğinde  katıldığı davetlerde partilerine yapılan eleştirileri nasıl hazmedecekler.  Bir başka bakış açısıyla, ikisi de birbirine oy veremeyecek. Bu durumda karısının veya kocasının oyunu alamayan biri nasıl milletin vekili olacak. Aklımızdan, geçtiğimiz seçimler öncesi CHP’den istifa edip  AKP’yi destekleyen Kamber Atasoy’un aday olması halinde girişimleri ve görüşmeleriyle yine gizliden gizliye AKP’yi destekleyeceği düşüncesi geçmiyor değil. Biraz acı bir temenni olacak ama umarız ikisinden biri aday olmaz da aile rahat bir nefes alır” dediler.

        Not: Nezaket Atasoy'un AKP'nin aday adayı olduğuna ilişkin tüm Ege Bölgesinde yayınlanan Yeni Gün Gazetesindeki haberinin linki aşağıda... http://www.gazeteyenigun.com.tr/icerik.asp?page=politika&nID=87608